Az integráció utáni első lépésként fontos, hogy a booked4.us-ban kikapcsoljuk az összes email és SMS értesítőt, amit az ügyfél foglalás/módosítás/törlés stb. után kap.

Ezt az alábbiak szerint tudod megtenni:

Ezt követően az összes almenüben kapcsoljunk ki minden értesítőt:

  • új foglalás – minden foglalás (email és SMS): kikapcsolva
  • módosító – minden foglalás (email és SMS): kikapcsolva
  • törlő – minden foglalás (email és SMS): kikapcsolva
  • megerősítő – minden foglalás (email és SMS): kikapcsolva
  • elutasító – minden foglalás (email és SMS): kikapcsolva
  • visszaigazolásra váró foglalás – minden foglalás (email és SMS): kikapcsolva